Skip to main content

Roofolution: slimmer, duurzamer,
goedkoper, beter

Roofolution is een samenwerking tussen Patina Dakdenkers en Wédéflex. Beide bedrijven kennen dezelfde filosofie en hebben allebei een vooruitstrevende werkwijze. De beste kwaliteit en een zo lang mogelijke levensduur van daken staan dan ook voorop. Toch zagen beide bedrijven dat onderhoud slimmer moest kunnen. De krachten werden gebundeld en Patina en Wédéflex ontwikkelden een systeem voor slimme datamonitoring: Roofolution. Hiermee worden onderhoudscontracten goedkoper en tegelijkertijd naar een hoger niveau getild.

Met Roofolution spelen we in op de uitdagingen van nu en morgen

Binnen de industriesector wordt al volop gewerkt met sensoren, Artificial Intelligence en data monitoring. Met Roofolution is slimme monitoring nu ook voor het dak mogelijk. Volledig inzicht in de prestaties van uw dak, vanachter het bureau. Geen onnodig periodiek onderhoud meer, maar alleen als dat écht nodig is. Dat bespaart niet alleen onnodige kosten, we spelen zo ook in op de uitdagingen van deze tijd. Geen periodiek onderhoud betekent minder transportbewegingen en zo een lagere CO2-uitstoot. Roofolution is daarmee voorloper in de branche.

Van advies tot ontwerp en van realisatie tot en met onderhoud. Patina is totaalontzorger op dakgebied. En streeft er altijd naar het maximale uit het dak te halen. Een compleet nieuw dak, renovatie van een dak, valbeveiliging, bliksembeveiliging, zonnepanelen of een groen dak. Patina heeft het complete pakket aan diensten in huis. En weet dat dak dan vervolgens ook uitstekend in topconditie te houden. Vanachter het bureau als het kan, op het dak als dat nodig is.

Duurzame daksystemen. Dat is waar Wédéflex altijd voor gaat. Net als voor de beste kwaliteit en 100% focus op innovatie. De leverancier van duurzame bitumen dakproducten legt daarom de lat nóg even wat hoger dan de norm. En zoekt Wédéflex de samenwerking, dan kiest ze alleen voor de beste dakdekkersbedrijven. Zo wordt topkwaliteit gegarandeerd.

Beheer uw daken met Roofolution

Snel schakelen? info@roofolution.nl

  • Optimaal inzicht in de conditie van daken
  • Werking van (dak) isolatiewaarde inzichtelijk
  • Just-in-time onderhoud, hiermee voorkomen we gevolgschade
  • Geen onnodige (fysieke) periodieke inspecties
  • Continue dakbewaking
  • Lagere onderhoudskosten en CO2-uitstoot door minder reisbewegingen